State-of-the-art: KOMORI 8 kleuren op 70 x 100 formaat

boeken - catalogi - manuals bijsluiters - losbladig

offerte aanvragen ? klik hier

ONZE KRACHT

kwaliteit hand in hand met duurzaamheid

Meer over duurzaam drukken

TEAMWORK

de synergie van cross media campagnes

Meer over Cross Media Campagnes

Persbericht

Drukkerij Veldhuis Media en drukkerij  Van Gorcum bundelen hun krachten

Drukkerij Veldhuis Media BV te Raalte en drukkerij Van Gorcum BV te Assen hebben besloten hun krachten per 1 oktober aanstaande te bundelen. Door de productiefaciliteiten van beide bedrijven te combineren, zijn ze in staat efficiënter te produceren en de mogelijkheden voor hun klanten uit te breiden. Raalte zal de belangrijkste productie-unit worden.

 

“Wij sluiten hiermee aan bij de trend tot schaalvergroting op productieniveau die in de grafische industrie al een tijdje aan de gang is. We hebben een gedeelde visie op de ontwikkelingen in onze industrie en onze bedrijven zijn volstrekt complementair aan elkaar. Een mooie stap om gezamenlijk door te kunnen groeien”, zo stelt Oscar Jager, directeur van Veldhuis Media.

Ook Kor IJszenga, directeur van drukkerij Van Gorcum, ziet het als mooie stap: “Met deze schaalvergroting is onze drukkerij in staat te voldoen aan de toenemende vraag naar snellere productietijden. Wij naderen regelmatig de grenzen van onze capaciteit. Door de machines en medewerkers van beide bedrijven te bundelen ontstaat er een grotere en efficiëntere productie-unit. Dat maakt ook de uitvoering van een omvangrijk investeringsprogramma mogelijk.
De uitvoering daarvan is inmiddels gestart. Deze stappen voorwaarts bieden onze klanten voordelen. We blijven ze op de gebruikelijke manier en met de bekende gezichten inspireren tot mooie grafische producties vanuit de huidige locatie in Assen. We voegen daar alleen extra productiemogelijkheden en volumes aan toe. High Tech Offset noemen ze dat in Raalte. Dat wordt dan ook onze productielocatie.
De komende maanden brengen we de productie gefaseerd over”

Voor het andere bedrijfsonderdeel van Koninklijke Van Gorcum, de uitgeverij, verandert er niets. Deze blijft als zelfstandige onderneming gevestigd op de bekende locatie in Assen.

Drukkerij Van Gorcum|Kanaaldijk OZ 3, 8102 HL Raalte
+31(0)572 34 97 55|info@veldhuis.nl